Pentru aceasta reteta aveti nevoie de copane de curcan, ulei, usturoi, rozmarin, sare, piper, piure de rosii si vin rosu.
Copanele de curcan la cuptor sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta, se curata copanele si se pun intr-o tava. Se stropesc cu ulei, apa calduta si se presata cu sare, piper, rozmarin, dupa care se pun in cuptor. Se curata usturoiul, se piseaza si se amestec cu piureul de rosii, care se toarna peste copanele deja fragezite. Se mai adauga sare, piper, apoi se lasa la scazut. Spre sfarsit se stropesc cu vin si se lasa inca 5-10 minute in cuptor.
Copanele de curcan in vin servesc alaturi de sote legume sau orez.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...
Pui surprizaSe fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat...
CledneIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii