Copanelele surpriza sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne aveti nevoie de pulpe de pui dezosate, ceapa, usturoi, bulion.
Copanelele surpriza sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne fierbeti pulpe de pui dezosate. Scoateti osul partii de jos, curatati-l si spalati-l, apoi lasati sa se usuce. Carnea o tocati inpreuna cu 1 ceapa calita, 2catei de usturoi, miez de paine inmuiat si stors. Amestecati cu 2 oua si sare si faceti chiftelute in forma copanului de pui (partea de jos). Ungeti cu putin bulion, dati prin faina, infigeti osul curatat intr-un capat si prajiti in ulei incins. Faceti chipsuri sau prajiti feliute de cartofi dintate (cu razatoare ondulata). Pudrati-i fierbinti cu praf special pentru cartofi prajiti, asezati pe mijlocul unui platou oval, cu scobitori din loc in loc. Pe margine asezati copanelele cu sosul in afara.
Copanelele surpriza se servesc cu cipsuri de cartifi prajiti.
Acesta reteta este scrisa de GS pentru concursul media-content. Si tu poti publica retete pe culinar.ro si ai sansa de a castiga un Iphone sau un Ipad.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii