Copanele surpriza

Copanelele surpriza sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne aveti nevoie de pulpe de pui dezosate, ceapa, usturoi, bulion.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pulpe de pui dezosate
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • paine
  • 2 oua
  • bulion
  • faina
  • cartofi

Mod de preparare

Copanelele surpriza sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne fierbeti pulpe de pui dezosate. Scoateti osul partii de jos, curatati-l si spalati-l, apoi lasati sa se usuce. Carnea o tocati inpreuna cu 1 ceapa calita, 2catei de usturoi, miez de paine inmuiat si stors. Amestecati cu 2 oua si sare si faceti chiftelute in forma copanului de pui (partea de jos). Ungeti cu putin bulion, dati prin faina, infigeti osul curatat intr-un capat si prajiti in ulei incins. Faceti chipsuri sau prajiti feliute de cartofi dintate (cu razatoare ondulata). Pudrati-i fierbinti cu praf special pentru cartofi  prajiti, asezati pe mijlocul unui platou oval, cu scobitori din loc in loc. Pe margine asezati copanelele  cu sosul in afara.


Copanelele surpriza se servesc cu cipsuri de cartifi prajiti.

Acesta reteta este scrisa de GS pentru concursul media-content. Si tu poti publica retete pe culinar.ro si ai sansa de a castiga un Iphone sau un Ipad.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de gutui cu ghimbir

Gem de gutui cu ghimbir

Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...

Gem de gutui cu ghimbir
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de fasole in bol de paine
1
Ciorbe

Ciorba de fasole in bol de paine

Ciorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...

Ciorba de fasole in bol de paine
Ciorba de perisoare din carne de pui
2
Supe de carne

Ciorba de perisoare din carne de pui

Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...

Ciorba de perisoare din carne de pui
Supa crema de dovleac
3
Supe si ciorbe

Supa crema de dovleac

Gustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.

Supa crema de dovleac
Supa crema de brocoli
4
Supe de legume

Supa crema de brocoli

Supa de broccoli de azi a iesit una fantastica. Ca sa exclud monotonia am adaugat crutoane si seminte de dovleac pentru a...

Supa crema de brocoli
Chiftelute de dovlecel cu cartofi dulci si tofu
5
Aperitive cu legume

Chiftelute de dovlecel cu cartofi dulci si tofu

Imi place sa pregatesc dovleci in fel si chip si avand multi anul acesta in gradina am inceput sa fac diverse combinatii . Am...

Chiftelute de dovlecel cu cartofi dulci si tofu
Parteneri
Pasca fara aluat
Bucataras.RO

Pasca fara aluat

Sarbatorile Pascale au o mare insemnatate spirituala pentru mine.. Daca Craciunul il simt mai.. comercial, mai pe cadouri...

Pasca fara aluat
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Prajitura cu branza, cacao si struguri
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu branza, cacao si struguri

Prajitura cu branza, cacao si struguri
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia