Pentru cordon bleu din carne de porc fileul de porc se spala, se portioneaza si se presara sare si piper. Cascavalul se curata de coaja, se taie felii mai groase.
Pentru cordon bleu din carne de porc fileul de porc se spala, se portioneaza si se presara sare si piper. Cascavalul se curata de coaja, se taie felii mai groase (1 cm) si apoi se taie betisoare. Sunca presata se taie precum cascavalul. Fileul de porc se bate cu ciocanul de batut snitele, se adauga cascaval, sunca, se ruleaza (precum sarmalele), se trece prin faina, ou si pesmet. Se prajeste in ulei pe ambele parti.
Cordon bleu din carne de porc se serveste cald, cu diferite garnituri (cartofi prajiti, piure de cartofi, etc.).
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii