Pentru cordon bleu din carne de porc fileul de porc se spala, se portioneaza si se presara sare si piper. Cascavalul se curata de coaja, se taie felii mai groase.
Pentru cordon bleu din carne de porc fileul de porc se spala, se portioneaza si se presara sare si piper. Cascavalul se curata de coaja, se taie felii mai groase (1 cm) si apoi se taie betisoare. Sunca presata se taie precum cascavalul. Fileul de porc se bate cu ciocanul de batut snitele, se adauga cascaval, sunca, se ruleaza (precum sarmalele), se trece prin faina, ou si pesmet. Se prajeste in ulei pe ambele parti.
Cordon bleu din carne de porc se serveste cald, cu diferite garnituri (cartofi prajiti, piure de cartofi, etc.).
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii