Pentru cordon bleu din carne de porc fileul de porc se spala, se portioneaza si se presara sare si piper. Cascavalul se curata de coaja, se taie felii mai groase.
Pentru cordon bleu din carne de porc fileul de porc se spala, se portioneaza si se presara sare si piper. Cascavalul se curata de coaja, se taie felii mai groase (1 cm) si apoi se taie betisoare. Sunca presata se taie precum cascavalul. Fileul de porc se bate cu ciocanul de batut snitele, se adauga cascaval, sunca, se ruleaza (precum sarmalele), se trece prin faina, ou si pesmet. Se prajeste in ulei pe ambele parti.
Cordon bleu din carne de porc se serveste cald, cu diferite garnituri (cartofi prajiti, piure de cartofi, etc.).
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...
Pui surprizaSe fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat...
CledneIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii