Se taie pieptul de pui felii, se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu condiment de pui, se pune o felie sunca si o felie cascaval, se rul
Se taie pieptul de pui felii, se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu condiment de pui, se pune o felie sunca si o felie cascaval, se ruleaza se da prin pesmet, prin ou batut si iar prin pesmet. Se pun bucatiile intr-o tava pe hartie de copt si se dau la cuptor pentru 40 de minute.
Se poate servi cu salata de varza.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii