Carnea se spala si se sterge cu un servet de bucatarie. Cu un cutit care taie bine se face un buzunaras celor 4 felii de carne. Patrunjelul se toaca
Carnea se spala si se sterge cu un servet de bucatarie. Cu un cutit care taie bine se face un buzunaras celor 4 felii de carne.
Patrunjelul se toaca marunt si se amesteca cu cascavalul ras si cu aceasta compozitie se umplu cele 4 felii de carne. Se prinde cu scobitori. Feliile de carne se sareaza, se pipereaza, se trec prin faina, ou batut, apoi prin alunele macinate si se amesteca in prealabil cu patrunjelul tocat. In unt fierbinte se frige pana sunt rumenite.
Se serveste acest preparat pe frunze de salata verde si garnitura dupa dorinta.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii