Costita cu fasole alba

Fasolea se pune la fiert, se schimba apa si cind este aproape gata se adauga sare. Separat se face un rintas din grasime, faina, ceapa tocata si stins

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr. fasole
  • 300 gr. costita
  • 3 buc. ceapa
  • sare
  • grasime
  • o lingurita de faina

Mod de preparare

Fasolea se pune la fiert, se schimba apa si cind este aproape gata se adauga sare. Separat se face un rintas din grasime, faina, ceapa tocata si stins cu zeama de fasole. Dupa ce fierbe citeva minute se toarna peste fasolea aproape gata si se lasa sa mai fiarba impreuna. Se prajeste costita in grasime si se serveste impreuna cu fasolea si cu salata de sezon.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori