Batem putin feliile de carne si le condimentam, le punem la rece cateva ore. Apoi le rulam in faina si le prajim repede in ulei fierbinte pe toate par
Batem putin feliile de carne si le condimentam, le punem la rece cateva ore. Apoi le rulam in faina si le prajim repede in ulei fierbinte pe toate partiile. Desfacem conopida in buchetele si le fierbem in apa sarata. Ungem un vas rezistent termic si punem conopida in el, turnam deasupra sosusl rece. Condimentam smantana cu sare, nucsoara, adaugam galbenusurile si 1 lingurita de faina, 1/3 din cascavalul razuit si la sfarsit adaugam albusurile batute spuma. Presaram deasupra cu restul cascavalului razuit si acoperim cu un capac, punem la cuptorul pre-incalzit si coacem, indepartam capacul si prajim mai departe.
Alte retete culinare
recomandate:
Ardei umpluti
Ciorba radauteana
Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii