Batem putin feliile de carne si le condimentam, le punem la rece cateva ore. Apoi le rulam in faina si le prajim repede in ulei fierbinte pe toate par
Batem putin feliile de carne si le condimentam, le punem la rece cateva ore. Apoi le rulam in faina si le prajim repede in ulei fierbinte pe toate partiile. Desfacem conopida in buchetele si le fierbem in apa sarata. Ungem un vas rezistent termic si punem conopida in el, turnam deasupra sosusl rece. Condimentam smantana cu sare, nucsoara, adaugam galbenusurile si 1 lingurita de faina, 1/3 din cascavalul razuit si la sfarsit adaugam albusurile batute spuma. Presaram deasupra cu restul cascavalului razuit si acoperim cu un capac, punem la cuptorul pre-incalzit si coacem, indepartam capacul si prajim mai departe.
Alte retete culinare
recomandate:
Ardei umpluti
Ciorba radauteana
Ciuperci umplute
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCum, nu am vrut sa treaca vara fara sa fac tocanita aceasta, am preparat-o rapid si am revenit aici,sa v-o impart si...
Tocanita de ardei cu aripioare de puiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii