Costita de porc

Batem putin feliile de carne si le condimentam, le punem la rece cateva ore. Apoi le rulam in faina si le prajim repede in ulei fierbinte pe toate par

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4-6 felii pulpa de porc sau cotlet
  • 1 kg conopida
  • 3 dl smantana
  • 2 oua
  • 10 dkg cascaval razuit
  • 1 lingurita faina
  • 2-3 linguri ulei
  • putina nucsoara
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Batem putin feliile de carne si le condimentam, le punem la rece cateva ore. Apoi le rulam in faina si le prajim repede in ulei fierbinte pe toate partiile. Desfacem conopida in buchetele si le fierbem in apa sarata. Ungem un vas rezistent termic si punem conopida in el, turnam deasupra sosusl rece. Condimentam smantana cu sare, nucsoara, adaugam galbenusurile si 1 lingurita de faina, 1/3 din cascavalul razuit si la sfarsit adaugam albusurile batute spuma. Presaram deasupra cu restul cascavalului razuit si acoperim cu un capac, punem la cuptorul pre-incalzit si coacem, indepartam capacul si prajim mai departe.
Alte retete culinare

recomandate:

Ardei umpluti

Ciorba radauteana

Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc