Cosulete umplute sunt de fapt niste clatite cu carne si ciuperci servite intr-un mod deosebit. Prima data trebuie sa pregatiti aluatul de clatite.
Cosulete umplute sunt de fapt niste clatite cu carne si ciuperci servite intr-un mod deosebit. Prima data trebuie sa pregatiti aluatul de clatite. Se amesteca ingredientele pentru clatite si se coc pe rand.
Se pregateste apoi umplutura: Intr-o tigaie se adauga untul, ceapa taiata marunt, se presara zaharul, se adauga pieptul de pui tocat cubulete si ciupercile tocate marunt.
Se lasa 2-3 min sa se caleasca putin, se condimenteaza cu sare si piper.
Intre timp se aleg cateva fire de patrunjel mai lungi sau de ceapa verde si se pun deoparte, restul se toaca marunt si se adauga peste umplutura.
Pe fiecare clatita se pune cate o lingura de umplutura, in mijloc. Se aduna toate capetele si se leaga cu firele de patrunjel sau ceapa verde.
Clatitele se pun intr-o tava, se presara cascavalul si se dau la cuptor pentru 10 min.
Cosuletele umplute se servesc calde.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii