Se scoate de la miel cotletul, se curata carnea de pe oase si se acopera fiecare os cu staniol. Apoi, se taie fileul in lungime si se bate pentru a fi
Se scoate de la miel cotletul, se curata carnea de pe oase si se acopera fiecare os cu staniol. Apoi, se taie fileul in lungime si se bate pentru a fi cat mai intins. Se condimenteaza carnea cu sare, pipe si cimbru, punandu-se in mijloc, de-a lungul ei, o umplutura de piure de spanac (pregatit in prealabil, sau din cutie). Apoi se ruleaza si se leaga.
Cotletul astfel pregatit se aseaza pe o tava unsa cu ulei, impreuna cu putina apa. Se va stropi de cateva ori cu sucul format.
Cand este aproape gata, se va scoate staniolul de pe oase pentru a prinde culoare.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtEste prima data cand fac si va pot spune ca este un deliciu!
Lasagna cu carne tocataGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii