Pentru cotlet de porc cu ardei si patrunjel carnea se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru cotlet de porc cu ardei si patrunjel carnea se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeii grasi se curata, se spala si se taie fasii subtiri. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de cotlet se trec prin 50 g faina si se inabusa in 100 ml untura sau ulei cu 100 ml apa. Ceapa si ardeiul gras se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 100 ml apa, se adauga boia de ardei, piper, sare, se fierbe 10 minute, apoi se adauga peste cotlet si se fierbe in continuare la foc moderat cca 20 de minute. Din restul de faina si oua se fac galuste, care se fierb in apa clocotita cu sare, apoi se racesc in apa rece si se scurg. Galustele se adauga in sos.
Cotletul de porc cu ardei si patrunjel se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorUna din prajiturile care a avut mare succes pe masa de sarbatori si nu degeaba, pentru ca a fost delicioasa!
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilieTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii