Pentru cotlet de porc cu creier si piure de cartofi carnea se spala, se scurge de apa si se sareaza. Creierul se spala, se tine in apa rece pentru eliminarea sangelui si se taie bucati.
Pentru cotlet de porc cu creier si piure de cartofi carnea se spala, se scurge de apa si se sareaza. Creierul se spala, se tine in apa rece pentru eliminarea sangelui si se taie bucati. Orezul se alege de impuritati si se spala. Cartofii se curata, se spala, se taie sferturi si se fierb in apa cu sare. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Cotletul se inabusa in 50 g untura sau ulei cu cca 50 ml apa. Se adauga putina apa fiarta si se rumeneste la cuptor pe ambele parti. Orezul se inabusa in 50 g untura sau ulei. Se adauga creier, 25 ml apa si se fierb la foc moderat 15 minute. Compozitia se raceste putin, se adauga oua, sare, piper si patrunjel verde. Cotletul se portioneaza. Pe fiecare bucata se aseaza in mod egal compozitia de orez, se presara cascaval ras si se introduce la cuptor in tava unsa cu untura sau ulei. Din cartofi, lapte, unt si sare se prepara piureul.
Cotletul de porc cu creier si piure de cartofi se serveste cald, cu garnitura de piure.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii