Pentru cotlet de porc cu creier si piure de cartofi carnea se spala, se scurge de apa si se sareaza. Creierul se spala, se tine in apa rece pentru eliminarea sangelui si se taie bucati.
Pentru cotlet de porc cu creier si piure de cartofi carnea se spala, se scurge de apa si se sareaza. Creierul se spala, se tine in apa rece pentru eliminarea sangelui si se taie bucati. Orezul se alege de impuritati si se spala. Cartofii se curata, se spala, se taie sferturi si se fierb in apa cu sare. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Cotletul se inabusa in 50 g untura sau ulei cu cca 50 ml apa. Se adauga putina apa fiarta si se rumeneste la cuptor pe ambele parti. Orezul se inabusa in 50 g untura sau ulei. Se adauga creier, 25 ml apa si se fierb la foc moderat 15 minute. Compozitia se raceste putin, se adauga oua, sare, piper si patrunjel verde. Cotletul se portioneaza. Pe fiecare bucata se aseaza in mod egal compozitia de orez, se presara cascaval ras si se introduce la cuptor in tava unsa cu untura sau ulei. Din cartofi, lapte, unt si sare se prepara piureul.
Cotletul de porc cu creier si piure de cartofi se serveste cald, cu garnitura de piure.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii