Se taie cotletul de-a lungul, se bate putin si se condimenteaza. Legumele congelate se amesteca cu oul si cascavalul ras. Se umple cotletul, se prin
Se taie cotletul de-a lungul, se bate putin si se condimenteaza.
Legumele congelate se amesteca cu oul si cascavalul ras.
Se umple cotletul, se prinde cu scobitori sau se coase cu ata de bucatarie.
Se unge cu ulei de masline, se impacheteaza in folie si se baga la cuptor 30-40 min la foc potrivit. Cand este gata se desface folia se mai pune putin ulei si se lasa sa se rumeneasca.
Se bat galbenusurile cu apa intr-un vas pe bain-marie pana se ingroasa putin. Se adauga putin cate putin untul si se amesteca bine, se adauga sucul de lamaie si frisca.
Se poate sevi cu toate tipurile de legume. Se poate servi si rece.
Pofta buna!
Reteta Cotlet de porc cu legume si sos de lamaie a fost propusa de amalia aa pe forum culinar.ro
Alte retete cu cotlet de porc gasiti aici:
Cotlet de porc cu sos de piersici,
Cotlete de porc in sos cremos cu mustar,
Cotlet de porc cu sos de vin
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - Frantavazusem o reteta italieneasca asemanatoare,au fost foarte bune
Paste cu file de merluciuDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii