Se taie cotletul de-a lungul, se bate putin si se condimenteaza. Legumele congelate se amesteca cu oul si cascavalul ras. Se umple cotletul, se prin
Se taie cotletul de-a lungul, se bate putin si se condimenteaza.
Legumele congelate se amesteca cu oul si cascavalul ras.
Se umple cotletul, se prinde cu scobitori sau se coase cu ata de bucatarie.
Se unge cu ulei de masline, se impacheteaza in folie si se baga la cuptor 30-40 min la foc potrivit. Cand este gata se desface folia se mai pune putin ulei si se lasa sa se rumeneasca.
Se bat galbenusurile cu apa intr-un vas pe bain-marie pana se ingroasa putin. Se adauga putin cate putin untul si se amesteca bine, se adauga sucul de lamaie si frisca.
Se poate sevi cu toate tipurile de legume. Se poate servi si rece.
Pofta buna!
Reteta Cotlet de porc cu legume si sos de lamaie a fost propusa de amalia aa pe forum culinar.ro
Alte retete cu cotlet de porc gasiti aici:
Cotlet de porc cu sos de piersici,
Cotlete de porc in sos cremos cu mustar,
Cotlet de porc cu sos de vin

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii