Se taie cotletul de-a lungul, se bate putin si se condimenteaza. Legumele congelate se amesteca cu oul si cascavalul ras. Se umple cotletul, se prin
Se taie cotletul de-a lungul, se bate putin si se condimenteaza.
Legumele congelate se amesteca cu oul si cascavalul ras.
Se umple cotletul, se prinde cu scobitori sau se coase cu ata de bucatarie.
Se unge cu ulei de masline, se impacheteaza in folie si se baga la cuptor 30-40 min la foc potrivit. Cand este gata se desface folia se mai pune putin ulei si se lasa sa se rumeneasca.
Se bat galbenusurile cu apa intr-un vas pe bain-marie pana se ingroasa putin. Se adauga putin cate putin untul si se amesteca bine, se adauga sucul de lamaie si frisca.
Se poate sevi cu toate tipurile de legume. Se poate servi si rece.
Pofta buna!
Reteta Cotlet de porc cu legume si sos de lamaie a fost propusa de amalia aa pe forum culinar.ro
Alte retete cu cotlet de porc gasiti aici:
Cotlet de porc cu sos de piersici,
Cotlete de porc in sos cremos cu mustar,
Cotlet de porc cu sos de vin
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii