Cotletele se spala si se usuca pe prosop curat. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie felii (sau sfert
Cotletele se spala si se usuca pe prosop curat. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie felii (sau sferturi, daca ceapa este mai mica). Usturoil se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se curata, se spala, se decojesc, li se scot semintele si se taie fin. Carnea se inabusa in ulei. In jiul format se rumenesc ceapa si usturoiul, apoi se pun morcovii. Carnea se reintroduce in vasul cu morcovi, se adauga vin, cimbru, piper, sare, foi de dafin si se fierbe cu vasul acoperit 20-25 minute. Dupa acest timp, se adauga maslinele, rosiile si se continua fierberea inca 15 minute. Preparatul se pune pe farfurii sau pe platou, mai intai cotletele si deasupra sosul cu morcovi si maslinele.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii