Cotletele se spala si se usuca pe prosop curat. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie felii (sau sfert
Cotletele se spala si se usuca pe prosop curat. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie felii (sau sferturi, daca ceapa este mai mica). Usturoil se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se curata, se spala, se decojesc, li se scot semintele si se taie fin. Carnea se inabusa in ulei. In jiul format se rumenesc ceapa si usturoiul, apoi se pun morcovii. Carnea se reintroduce in vasul cu morcovi, se adauga vin, cimbru, piper, sare, foi de dafin si se fierbe cu vasul acoperit 20-25 minute. Dupa acest timp, se adauga maslinele, rosiile si se continua fierberea inca 15 minute. Preparatul se pune pe farfurii sau pe platou, mai intai cotletele si deasupra sosul cu morcovi si maslinele.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtMi-a facut Mihaela aseara pofta de peste si n-am rezistat ... :)
File de biban la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii