Cotletele se spala si se usuca pe prosop curat. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie felii (sau sfert
Cotletele se spala si se usuca pe prosop curat. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie felii (sau sferturi, daca ceapa este mai mica). Usturoil se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se curata, se spala, se decojesc, li se scot semintele si se taie fin. Carnea se inabusa in ulei. In jiul format se rumenesc ceapa si usturoiul, apoi se pun morcovii. Carnea se reintroduce in vasul cu morcovi, se adauga vin, cimbru, piper, sare, foi de dafin si se fierbe cu vasul acoperit 20-25 minute. Dupa acest timp, se adauga maslinele, rosiile si se continua fierberea inca 15 minute. Preparatul se pune pe farfurii sau pe platou, mai intai cotletele si deasupra sosul cu morcovi si maslinele.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii