Pentru cotlet de porc cu varza alba murata carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati, se sareaza. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt, se opareste si se indeparteaza apa.
Pentru cotlet de porc cu varza alba murata carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati, se sareaza. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt, se opareste si se indeparteaza apa. Varza murata se spala, se taie felii subtiri. Faina se cerne. Bucatile de cotlet se trec prin faina, se inabusa in untura sau ulei cu 25 ml apa, se scot separat. in grasimea ramasa se inabusa ceapa, se adauga boia de ardei, piper dupa gust, apa fiarta cca 100 ml sau zeama de varza murata si se fierb 15 minute. Deasupra, se aseaza cotletele si se mai fierb impreuna la cuptor cca 10 minute.
Cotletul de porc cu varza alba murata se serveste cald, cu smantana.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii