Cotlet de porc umplut cu cascaval

Sare, piper, foi de dafin Calim ceapa intr-o lingura de untura, adaugam pasta de rosii, condimentele, diluam cu apa si fierbem cateva minute. Luam de

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 felii cotlet
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 100 g cascaval razuit
  • 2 linguri untura din slanina
  • 1 ceapa razuita
  • Sare
  • piper
  • foi de dafin

Mod de preparare

Sare, piper, foi de dafin

Calim ceapa intr-o lingura de untura, adaugam pasta de rosii, condimentele, diluam cu apa si fierbem cateva minute.

Luam de pe foc si adaugam cascavalul razuit. Batem feliile de carne subtiri, le ungem cu amestecul obtinut anterior si le acoperim cu alte felii de cotlet, le impachetam in folie unsa cu ulei.

Le prajim la gratar.

Le servim cu salata de fasole verde sau uscata.

Putem prepara carnea si in cuptor.
Alte retete culinare gasiti aici:

Salata bulgareasca

Salata de piept de pui cu paste

Salata cu andive si ridichi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc