Cotlet de vitel cu branza rasa

Ceapa se taie felii subtiri si se pune intr-un vas cu unt fierbinte, pe foc mic, fara a se lasa sa se rumeneasca. Cotlelele se pun intr-o tava mare,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 cotlete
  • 100 gr unt
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • piper
  • 100 gr cascaval ras
  • 1 pahar vin alb
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Ceapa se taie felii subtiri si se pune intr-un vas cu unt fierbinte, pe foc mic, fara a se lasa sa se rumeneasca. Cotlelele se pun intr-o tava mare, se adauga peste ele ceapa, se presara un strat de pesmet si deasupra cascaval ras. Vinul se toarna si el iar apoi se stropesc cotletele cu unt si se introduce tava la cuptor. Se stropesc din cand in cand cu sosul de vin sau cu putin apa.


Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Pastrav la cuptor

Friptura de vita la cuptor

Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori