Ceapa se taie felii subtiri si se pune intr-un vas cu unt fierbinte, pe foc mic, fara a se lasa sa se rumeneasca. Cotlelele se pun intr-o tava mare,
Ceapa se taie felii subtiri si se pune intr-un vas cu unt fierbinte, pe foc mic, fara a se lasa sa se rumeneasca. Cotlelele se pun intr-o tava mare, se adauga peste ele ceapa, se presara un strat de pesmet si deasupra cascaval ras. Vinul se toarna si el iar apoi se stropesc cotletele cu unt si se introduce tava la cuptor. Se stropesc din cand in cand cu sosul de vin sau cu putin apa.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii