Cotlet de vitel la gratar

Cotletele se sareaza, se pipereaza, dupa care se dau prin faina si apoi prin untul topit. Dupa aceea se asaza pe gratarul fierbinte si se ung din can

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 cotlete
  • 100 gr unt
  • sare
  • piper
  • faina alba

Mod de preparare

Cotletele se sareaza, se pipereaza, dupa care se dau prin faina si apoi prin untul topit. Dupa aceea se asaza pe gratarul fierbinte si se ung din cand in cand cu unt. Se frig bine pe ambele parti.


Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti.

Alte retete:

Cartofi la cuptor

Ciuperci la cuptor

Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori