Se curata cotletele, se spala, se bat, se sareaza si pipereaza dupa care se pun intr-o cratita cu ulei si putina apa sa se rumeneasca. Dupa ce s-au ru
Se curata cotletele, se spala, se bat, se sareaza si pipereaza dupa care se pun intr-o cratita cu ulei si putina apa sa se rumeneasca. Dupa ce s-au rumenit bine, se scot cotletele, iar in uleiul ramas se pune ceapa tocata marunt sa se inmoaie putin. Se adauga faina, se stinge cu apa si se lasa sa fiarba 8-10 min. Dupa aceea se pune smintina si se lasa sa mai fiarba inca 5-10 min. Se adauga cotletele, incorporindu-le in sos.
Se servesc cu salata de sfecla rosie!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzEste una din cele mai bune prajituri pe care le-am mancat in ultimul timp. Am vazut aceasta reteta scrisa undeva pe facebook,...
Desert prajitura Fantezie
Comentarii