Se amesteca toate ingredientele cu exceptia cotletelor, intr-o tigaie pentru prepararea sosului. Se fierbe inabusit 5 minute. Se sareaza si se pune pi
Se amesteca toate ingredientele cu exceptia cotletelor, intr-o tigaie pentru prepararea sosului. Se fierbe inabusit 5 minute. Se sareaza si se pune piper peste cotlete, apoi de pun la cuptor. Se prajesc 5 minute pe o parte si se ung cu jumatate din sosul de menta. Se pun la cuptor inca 5 minute. Se intorc cotletele pe partea cealalta si se ung cu restul de sos, prajindu-se aproximativ 8 minute, la flacara mai mica. Se stropesc din cind in cind cu sosul din tigaie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii