Cotlete de miel impanate

Spala carnea, o curatam de pielite si apoi o scurgem de apa. Taiati morcovii in bastonase. Taiati si ceapa. Cu un cutit cu lama subtire faceti gauri i

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati cotlete cu os
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa verde
  • usturoi verde
  • 4-5 fire de marin
  • 5 - 6 frunze de salvie
  • 100ml ulei
  • 500ml supa de legume
  • 250ml vin alb
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spala carnea, o curatam de pielite si apoi o scurgem de apa.

Taiati morcovii in bastonase. Taiati si ceapa.

Cu un cutit cu lama subtire faceti gauri in bucatile de cotlet,din loc in loc si impanati-le cu bucatele de morcov, ceapa, catei de usturoi, cu crengutele de marin si frunze de salvie.

Ungeti carnea cu ulei, dupa care presarati-o cu sare si

piper. Puneti bucatile de cotlet intr-o tava adanca, adaugati. Adaugam vinul si supa de legume. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit circa 60 de minute.
Alte retete de Paste:

Friptura de miel coroana

Friptura miel cu cartofi

Pulpa de miel la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori