Se desprind coastele de sira spinarii, lasind muschiul legat de coaste. Se despart cotletele una cite una. La fiecare cotlet, se dezlipeste carnea de
Se desprind coastele de sira spinarii, lasind muschiul legat de coaste. Se despart cotletele una cite una. La fiecare cotlet, se dezlipeste carnea de pe coaste, incepind cu partea dinspre burta, de la cartilaj. Se trage pielita spre muschi, stringindu-se astfel toata carnea linga muschi, iar coasta ramine descarnata. Se pune sare si piper. Se ia fiecare bucata si se da prin faina, ou si pesmet si din nou prin ou. Se prajesc in grasimea bine incinsa.
Se servesc fierbinti cu diferite garnituri, dar mai ales cu salata verde
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii