Se pun cotletele la fiert cateva minute pana isi schimba culoarea. Intr-o cratita mica se pune putin ulei si se caleste usturoiul care a fost taiat f
Se pun cotletele la fiert cateva minute pana isi schimba culoarea.
Intr-o cratita mica se pune putin ulei si se caleste usturoiul care a fost taiat feliute subtiri.
Dupa ce s-a rumenit putin se adauga suc de rosii cam 1/2l se adauga piper boabe, sare, patrunjel uscat si se condimenteaza dupa gust si apoi se da de pe foc.
Dupa ce s-au mai racit cotletele se taie cuburi si se adauga in sos. Se lasa cca. 10-15 min.
In tava se adauga cartofii taiati cuburi, morcovii ceapa si ardeii taiati feli, peste care se adauga sosul si carnea.
Se taie cascavalul cubulete si se adauga in tava dupa care totul se stropeste cu putin vin si putin ulei.
Se orneaza cu patrunjel verde si ciuperci si se baga la cuptor aprovimatv 1 ora la foc mediu
Pofta buna!
Reteta Cotlete de porc la tava a fost propusa de alin83 pe forum culinar.ro
Alte retete cu cotlet de porc gasiti aici:
Cartofi cu cotlet de porc la gratar,
Cotlet de porc cu varza rosie si sampanie,
Cotlet de porc cu sos de vin
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii