Frecati bine cotletele de porc cu marinata de rozmarin si lasati-le asa, in mod ideal, timp de 1-6 ore, pentru a le permite sa absoarba bine toate ar
Frecati bine cotletele de porc cu marinata de rozmarin si lasati-le asa, in mod ideal, timp de 1-6 ore, pentru a le permite sa absoarba bine toate aromele. Preincalziti cuptorul la 220°C (treapta 7 la cel pe gaz). Spalati radacinile de pastarnac si perele si taiati-le in sferturi, pe lungime, indepartand semintele fructelor, apoi taiati cartofii in felii de 0,5 cm grosime. Uscati bine feliile cu servete din hartie, apoi puneti-le intr-o tava pentru copt de marime adecvata impreuna cu pastarnacul, perele, cotletele de porc si marinata. Amestecati astfel incat toate ingredientele sa fie acoperite cu sos, apoi condimentati si dati la cuptor intre 45 de minute si 1 ora, in functie de marimea bucatilor de carne.
Se serveste cu sos mentolat pe paine.
Alte retete recomandate:
Tocanita de vita cu cartofi
Pulpe de pui la cuptor
Cartofi la cuptor
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macNu-s fana supelor crema, dar sincer asta m-a dat pe spate, mi-a placut maxim, mai ales ca am incercat sa o pregatesc oarecum...
Supa crema de usturoiO reteta preluata de pe blogul Ginei Bradea.
Rulouri cu scortisoaraIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii