Cotlele moldovenesti se prepara din carne de vitel, ulei, rosii, sare, piper, vinete, usturoi, verdeata si vin alb.
Cotletele moldovenesti sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne de vita se prajesc cotletele in ulei incins, pe ambele parti. Se taie vinetele felii si se dau prin faina, dupa care se pun la prajit in ulei. In uleiul ramas se pun rosiile curatate si taiate sferturi, se adauga sare, piper, verdeata si usturoiul tocat marunt. Se lasa la inabusit, apoi se adauga cotletele, se toarna vinul si se pun vinetele. Se introduce totul in cuptor si se lasa 10 minute.
Cotletele de vitel moldovenesti se servesc calde.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoara"retete pascale" Pentru Paște am pregătit o ciorbă de miel care a fost delicioasă și a fost apreciată și de...
Ciorba de mielIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii