Cotletele de vitel pane sunt foarte usor de pregatit. Se taie cotletele groase de 2 cm. Se indeparteaza bucatica de os de la sira spinarii si pielita din lungul osului.
Cotletele de vitel pane sunt foarte usor de pregatit. Se taie cotletele groase de 2 cm. Se indeparteaza bucatica de os de la sira spinarii si pielita din lungul osului. Se scurteaza si costita daca este prea lunga.Se sareaza. Se dau prin faina, ou si pesmet. Se prajesc ca si snitelul vienez.
Cotletele de vitel pane se servesc cu cartofi, sau cu alte legume.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii