1. Curatati carnea de pielite, spalati-o si scurgeti-o de apa. 2. Taiati morcovii in bastonase, apoi in segmente de circa 3 cm. 3. Curatati, spalati s
1. Curatati carnea de pielite, spalati-o si scurgeti-o de apa.
2. Taiati morcovii in bastonase, apoi in segmente de circa 3 cm.
3. Curatati, spalati si taiati ceapa in segmente de circa 3 cm.
4. Cu un cutit cu lama subtire faceti gauri in bucatile de cotlet, din loc in loc si impanati-le cu bucati de morcov, ceapa, catei de usturoi, cu crengutele de rozmarin si frunze de salvie.
5. Ungeti carnea cu ulei, dupa care presarati-o cu sare si piper.
6. Puneti bucatile de cotlet intr-o tava adanca, adaugati uleiul ramas, vinul si supa de legume.
7. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit circa 60 minute.
Se serveste cald
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii