Creierul se curata de pielite si se pune sa stea in apa rece. Se taie apoi in 8 felii, care se adauga intr-un vas, impreuna cu trei linguri ulei, tre
Creierul se curata de pielite si se pune sa stea in apa rece. Se taie apoi in 8 felii, care se adauga intr-un vas, impreuna cu trei linguri ulei, trei linguri otet, 1 foaie de dafin, sare, piper, ceapa si verdeata tocata. Se lasa timp de o ora la marinat iar apoi se scot feliile de creier si se dau prin faina, ou batut si la final pesmet. Dupa aceea se pun la prajit in ulei incins.
Se servesc cu sos de rosii si patrunjel verde presarat deasupra.
Alte retete:
Ciulama de ciuperci
Placinta de dovleac
Tocanita de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii