Creierul se curata de pielite si se pune sa stea in apa rece. Se taie apoi in 8 felii, care se adauga intr-un vas, impreuna cu trei linguri ulei, tre
Creierul se curata de pielite si se pune sa stea in apa rece. Se taie apoi in 8 felii, care se adauga intr-un vas, impreuna cu trei linguri ulei, trei linguri otet, 1 foaie de dafin, sare, piper, ceapa si verdeata tocata. Se lasa timp de o ora la marinat iar apoi se scot feliile de creier si se dau prin faina, ou batut si la final pesmet. Dupa aceea se pun la prajit in ulei incins.
Se servesc cu sos de rosii si patrunjel verde presarat deasupra.
Alte retete:
Ciulama de ciuperci
Placinta de dovleac
Tocanita de pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii