Pentru creier de vita pane creierul se curata de pielite intr-un vas cu apa rece. Dupa curatire, se spala si se tine in apa rece cu sare timp de 20 de minute.
Pentru creier de vita pane creierul se curata de pielite intr-un vas cu apa rece. Dupa curatire, se spala si se tine in apa rece cu sare timp de 20 de minute, pentru eliminarea sangelui. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie felii. Ouale se spala, faina si pesmetul se cern. Morcovii si ceapa se fierb timp de 20 de minute cu piper boabe, otet, sare si foi de dafin. Spuma se indeparteaza. Se adauga creierul si se fierb impreuna inca 15 minute. Se lasa sa se raceasca in apa in care a fiert. Dupa racire, creierul se portioneaza in 10 bucati. Fiecare bucata se trece prin faina, ou batut si pesmet. Se modeleaza in forma lunguiata. Se rumeneste in ulei fierbinte.
Creierul de vita pane se serveste cald, cate 2 bucati la portie.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii