Se amesteca bine galbenusurile adaugind treptat cite putina faina si putin lapte. Se pune uleiul sau untul, sarea, piperul si albusurile batute spuma.
Se amesteca bine galbenusurile adaugind treptat cite putina faina si putin lapte. Se pune uleiul sau untul, sarea, piperul si albusurile batute spuma. Aluatul obtinut trebuie sa fie ca o smintina groasa. Creierul se opareste si se lasa sa stea acoperit in apa timp de 10 minute. Se scurge, se lasa sa se raceasca complet, se curata de pielita, apoi se taie in bucati mici. Se pune in aluat si se amesteca usor cu lingura. Se ia cite o lingura si se prajeste in ulei bine infierbintat, lasind sa se rumeneasca.
Se asaza pe o farfurie. Se garniseste cu putin marar tocat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii