Creierul pane de vita sau porc este o mancare cu carne delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul se curata, se spala, se tine in apa rece si se fierbe.
Creierul pane de vita sau porc este o mancare cu carne delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul se curata, se spala, se tine in apa rece si se fierbe. Ouale se trec prin jet de apa rece si se bat cu sarea si piperul. Faina si pesmetul se cern. Creierul fiert se raceste si se taie felii. Feliile de creier se dau prin faina, apoi prin ou si pesmet. Se prajesc in untul incins.
Creierul pane de vita sau porc se serveste rece sau cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii