Creier taranesc cu ceapa

Pentru creier taranesc cu ceapa creierul se curata, se spala, se tine in apa rece si se fierbe. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • creier de porc - 500 g
  • ceapa - 100 g
  • ulei - 100 ml
  • sare si piper

Mod de preparare

Pentru creier taranesc cu ceapa creierul se curata, se spala, se tine in apa rece si se fierbe. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Dupa ce s-a fiert, creierul se lasa sa se raceasca si se taie felii potrivite. Ceapa se caleste in ulei. Dupa rumenire, se adauga creierul taiat felii. Se presara piper, sare si se rumenesc impreuna.

Creierul taranesc cu ceapa se serveste cald.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori