Pentru crema din carne de pui carnea se spala. Ouale se spala sub jet de apa rece. Se separa albusurile de galbenusuri. Laptele se fierbe si se raceste.
Pentru crema din carne de pui carnea se spala. Ouale se spala sub jet de apa rece. Se separa albusurile de galbenusuri. Laptele se fierbe si se raceste. Se prepara supa de oase, care se fierbe impreuna cu carnea de pui si sare. Se spumeaza. Cand carnea este fiarta, se scoate, se dezoseaza si se taie cuburi mici. Galbenusurile se amesteca cu lapte si sare si se toarna in supa. Se mai fierb 10 minute. Se adauga bucati de margarina.
Crema din carne de pui se serveste fierbinte, cu cuburi mici de carne.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchini1. Spalati legumele, taiati-le cuburi 2.
Supa crema de morcov si piept de curcanAm adus desertul de duminica :)
Tort cu lamaie,portocala si ciocolata neagraDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii