Pentru crema din ciuperci cu carne da gaina carnea se spala. Ceapa se curata, se spala si jumatate din cantitate se taie marunt.
Pentru crema din ciuperci cu carne da gaina carnea se spala. Ceapa se curata, se spala si jumatate din cantitate se taie marunt. Morcovii, patrunjelul radacina si pastarnacul se spala si se taie in sferturi pe lungime. Ciupercile proaspete se curata, se spala bine si se taie lame. Daca se folosesc ciuperci din conserva, acestea se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se taie lame. Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri. Carnea se fierbe in apa cu sare si se spumeaza. Se adauga ceapa, morcovi, patrunjel radacina si pastarnac si se mai fierb 20 de minute. Ceapa tocata marunt si jumatate din cantitatea de ciuperci se inabusa in 25 g margarina si putina supa de oase (200 g), se amesteca cu restul de supa de oase si se continua fierberea 15 minute. Dupa ce au fiert, legumele se paseaza, iar carnea se dezoseaza si se taie bucati mici. Galbenusurile se amesteca cu lapte si sare si se adauga la
crema obtinuta, amestecand continuu. Se mai fierbe 10 minute. Se adauga bucati de margarina.
Crema din ciuperci cu carne da gaina se serveste fierbinte, cu bucati de carne si ciuperci deasupra.
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Se prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)
Ciorba cu coasta afumataAceasta prajitura zi si noapte e pufoasa si delicioasa! Nici nu iti vei da seama ca e o prajitura de post. Se dizolva zaharul...
Prajitura zi si noapte de postPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcVa prezint acum o reteta pe care am pregatit-o in premiera si de care sunt foarte incantata: pui cu suc de lamaie proaspat...
Pui cu lamaieIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii