Amestecam untul, faina, sare si lapte, pana devine o pasta uniforma si apoi fierbem. In acest sos Bechamel punem 350 g cascaval ras, apoi punem jumat
Amestecam untul, faina, sare si lapte, pana devine o pasta uniforma si apoi fierbem. In acest sos Bechamel punem 350 g cascaval ras, apoi punem jumatate intr-un vas termorezistent uns cu unt. Peste acesta intindem un strat de pasta de rosii si jumatati de crenvursti. Punem piper, acoperim cu sos Bechamel si presaram 50-100 g cascaval ras. Coacem in cuptor preincalzit aprox. 15 minute.
Alte retete carne recomandate
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Ardei umpluti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii