Pentru crochete delicioase din creier cu sos tartar creierul se spala, se curata de pielite si se tine 20 de minute in apa rece cu sare, pentru eliminarea sangelui.
Pentru crochete delicioase din creier cu sos tartar creierul se spala, se curata de pielite si se tine 20 de minute in apa rece cu sare, pentru eliminarea sangelui, dupa care se pune la fiert in apa cu sare. Dupa fierbere se scurge de apa, se raceste si se taie bucati. Ouale se spala. Faina si pesmetul se cern. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Se prepara sosul tartar. Creierul se pipereaza, se trece prin patrunjel verde, se modeleaza in forma de crochete, care se dau prin faina, ou, pesmet si se rumenesc in ulei fierbinte.
Crochetele delicioase din creier se servesc calde, cu sos tartar.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor
Comentarii