Pentru crochete delicioase din creier cu sos tartar creierul se spala, se curata de pielite si se tine 20 de minute in apa rece cu sare, pentru eliminarea sangelui.
Pentru crochete delicioase din creier cu sos tartar creierul se spala, se curata de pielite si se tine 20 de minute in apa rece cu sare, pentru eliminarea sangelui, dupa care se pune la fiert in apa cu sare. Dupa fierbere se scurge de apa, se raceste si se taie bucati. Ouale se spala. Faina si pesmetul se cern. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Se prepara sosul tartar. Creierul se pipereaza, se trece prin patrunjel verde, se modeleaza in forma de crochete, care se dau prin faina, ou, pesmet si se rumenesc in ulei fierbinte.
Crochetele delicioase din creier se servesc calde, cu sos tartar.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii