Creierul se spala, se curata de pielite, intr-un vas cu apa rece se spala si se tine 20 minute in apa rece cu sare, pentru eliminarea sangelui si se f
Creierul se spala, se curata de pielite, intr-un vas cu apa rece se spala si se tine 20 minute in apa rece cu sare, pentru eliminarea sangelui si se fierbe in apa cu sare. Dupa fierbere,se raceste, se scurge de apa si se taie bucati. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Patrunjelul verde se curata, se spala, se scurge si se taie marunt. Sosul tartar se prepara, folosind reteta respectiva. Creierul se pipereaza, se trece prin patrunjel verde, se modeleaza in forma de crochete, care se dau prin faina, ou, pesmet si se rumenesc in ulei.
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie cu sos tartar. Se serveste cald.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii