Pentru curcan la tava cu sos de ciuperci carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se sareaza. Carnea se unge cu ulei, se aseaza in tava.
Pentru curcan la tava cu sos de ciuperci carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se sareaza. Carnea se unge cu ulei, se aseaza in tava, se adauga 75 ml apa si se frige la cuptor cca 25 minute, stropindu-se cu jiul format. Dupa frigere, carnea se portioneaza.
Curcanul la tava cu sos de ciuperci se serveste cald, cu sos de ciuperci.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii