Se curata doi dovlecei, se tai in doua, si se scoate cu grija miezul. Din 300 g carne de porc si 150 g orez pregatim umplutura, la fel ca si in cazul
Se curata doi dovlecei, se tai in doua, si se scoate cu grija miezul. Din 300 g carne de porc si 150 g orez pregatim umplutura, la fel ca si in cazul ardeilor umpluti. Cu aceasta umplem dovleceii, fiecare taiati deja in doua. Asezam bucatile intr-o cratita mare. Se toarna apa, atat incat sa le acopere pe jumatate, se condimenteaza dupa gust cu sare si marar taiat marunt. Le fierbem cu grija, intorcandu-le pe ambele parti. Gata fierte, le scoatem din zeama, pregatim sos de marar cu smantana, care-l turnam apoi peste dovlecei.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii