Dovlecei cu carne de vitel

Pentru dovlecei cu carne de vitel carnea se spala, se portioneaza. Dovleceii proaspeti se curata de coaja si se taie bucati. Rosiile proaspete se spala, se oparesc.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vitel - 500 g
  • dovlecei proaspeti - 1
  • 3 kg
  • ulei - 100 ml
  • suc de rosii - 400 g
  • apa - 250 ml
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • rosii proaspete/conserva - 200 g/100 g
  • 1 cub MAGGI de vita
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru dovlecei cu carne de vitel carnea se spala, se portioneaza. Dovleceii proaspeti se curata de coaja si se taie bucati. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml apa. Se adauga cantitatea de apa ramasa (150 ml) si se continua fierberea. Cand carnea este aproape fiarta se adauga suc de rosii, dovlecei, rosii, cubul MAGGI, piper si se fierb impreuna 5 minute.

Dovleceii cu carne de vitel se serveste calde, cu patrunjel verde deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori