Pentru dovlecei cu carne de vitel carnea se spala, se portioneaza. Dovleceii proaspeti se curata de coaja si se taie bucati. Rosiile proaspete se spala, se oparesc.
Pentru dovlecei cu carne de vitel carnea se spala, se portioneaza. Dovleceii proaspeti se curata de coaja si se taie bucati. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml apa. Se adauga cantitatea de apa ramasa (150 ml) si se continua fierberea. Cand carnea este aproape fiarta se adauga suc de rosii, dovlecei, rosii, cubul MAGGI, piper si se fierb impreuna 5 minute.
Dovleceii cu carne de vitel se serveste calde, cu patrunjel verde deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii