Dovlecei umpluti cu pui garnisit cu rosii cu mozzarella este o reteta delicioasa si simpla.
Dovlecei umpluti cu pui garnisit cu rosii cu mozzarella este o reteta delicioasa si simpla. Dovleceii se spala, se curata si se gauresc in interior. Pieptul de pui, ceapa, ardeiul si usturoiul se toaca marunt. Se apoi adauga casul, oul, sare si piper, iar apoi maslinele taiate marunt.
Dovleceii se umplu cu compozitia tocata, dupa care se pun intr-o tava si se introduc in cuptor timp de 25 -30 minute.
Pana se se coc dovleceii, se iau rosiile se taie in doua si se adauga mazzarella.
Dupa 15 minute de coacere se adauga rosiile in aceeasi tava si se mai lasa la cuptor pana la coacerea finala a dovleceilor umpluti.
Dovleceii umpluti se servesc calzi cu garnitura de rosii cu mozzarella sau alte garnituri usoare (brocolii, morcovi baby). Acest produs se foloseste ca si gustare calda sau preparat de baza pentru cei care tin o dieta usoara.
As folosi noul vas Vitesse pentru friptura de pe www.pentrugatit.ro

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii