Escalop de porc cu ciuperci si vin este o delicioasa reteta cu carne. Aveti nevoie de 12 felii cotlet porc si o conserva de ciuperci.
Escalop de porc cu ciuperci si vin este o delicioasa mancare cu carne. Aveti nevoie de 12 felii cotlet porc si o conserva de ciuperci.Carnea curatata si feliata subtire, batuta ca la snitel, o saram putin si o dam prin faina.
Calim putin cotletele, apoi le inabusim cu putina apa timp de 3 minute. Adaugam usturoiul taiat cubulete mici, rosiile feliate, cimbrisorul si dafinul, 1/2 din cantitatea de vin si sucul de rosii. Lasam sa fiarba in jur de 20 de minute. Daca scade sosul prea tare, completam cu apa sau vin. Condimentam cu sare si piper.
Adaugam ciupercile si restul de vin si lasam inca 10 minute la foc mediu.
Servim escalop de porc cu ciuperci cald, cu cartofi sau orez. Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Divainbucatarie.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii