Pentru escalop de porc Zingara carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat putin si se sareaza. Sunca se taie felii subtiri (julien).
Pentru escalop de porc Zingara carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat putin si se sareaza. Sunca se taie felii subtiri (julien). Ciupercile proaspete se curata, se spala, se taie fasii subtiri (julien). Cele conservate se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece, se taie felii subtiri. Faina se cerne. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in untura sau ulei cu 50 ml apa. Ciupercile se inabusa in unt, se adauga sunca, se continua inabusirea cca 5 minute. Compozitia formata se adauga peste carne impreuna cu jumatate de cub MAGGI, 250 ml apa, sare, piper si se fierb 8 minute. Spre finalul fierberii, se adauga vin.
Escalopul de porc Zingara se serveste cu patrunjel verde deasupra si diferite garnituri.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseHabar nu am de ce le zice pariziene sau intuiesc, probabil datorita aspectului... in fine, m-am inspirat de la Merisor, doar...
Pariziene cu mere calitePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii