Carnea se taie in felii subtiri. Acestea se sareaza, se dau prin faina, apoi prin albus de ou batut si pesmet. Se pun la prajit in unt fierbinte, pe
Carnea se taie in felii subtiri. Acestea se sareaza, se dau prin faina, apoi prin albus de ou batut si pesmet. Se pun la prajit in unt fierbinte, pe foc mic. Dupa ce s-au prajit, se stropesc cu zeama de lamaie si cu unt.
Se servesc cu garnitura de legume.
Alte retete:
Chiftele
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii