Pentru escalop de vitel cu ciuperci carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame.
Pentru escalop de vitel cu ciuperci carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame (cele conserva se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece si se taie marunt). Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei. Se adauga 400 ml apa, cubul MAGGI si se fierb la foc moderat. Ciupercile se inabusa in unt si se adauga la sosul de carne. Se fierb inca 5 minute. La finalul fierberii se adauga vin.
Escalopul de vitel cu ciuperci se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii