Pentru escalop de vitel cu ciuperci carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame.
Pentru escalop de vitel cu ciuperci carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame (cele conserva se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece si se taie marunt). Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei. Se adauga 400 ml apa, cubul MAGGI si se fierb la foc moderat. Ciupercile se inabusa in unt si se adauga la sosul de carne. Se fierb inca 5 minute. La finalul fierberii se adauga vin.
Escalopul de vitel cu ciuperci se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii