Feliile de carne se pun la rumenit in unt fierbinte. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, feliile se scot pe o farfurie. Separat se toaca ceapa si ci
Feliile de carne se pun la rumenit in unt fierbinte. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, feliile se scot pe o farfurie. Separat se toaca ceapa si ciupercile si se pu la rumenit in untul ramas de la carne. Se adauga vinul, bulionul de rosii, sare, piper si putina zeama de carne. Sosul cu ciuperci se fierbe si dupa ce zeama a scazut se ia de pe foc.
Feliile de carne se servesc cu sos de ciuperci turnat deasupra si patrunjel verde tocat deasupra.
Alte retete culinare:
Chiftele Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii