Feliile de carne se pun la rumenit in unt fierbinte. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, feliile se scot pe o farfurie. Separat se toaca ceapa si ci
Feliile de carne se pun la rumenit in unt fierbinte. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, feliile se scot pe o farfurie. Separat se toaca ceapa si ciupercile si se pu la rumenit in untul ramas de la carne. Se adauga vinul, bulionul de rosii, sare, piper si putina zeama de carne. Sosul cu ciuperci se fierbe si dupa ce zeama a scazut se ia de pe foc.
Feliile de carne se servesc cu sos de ciuperci turnat deasupra si patrunjel verde tocat deasupra.
Alte retete culinare:
Chiftele Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii