Ciolanul se curata, se ia carnea de pe os si se taie cubulete. Carnea afumata se taie fasii. Untura se topeste, se caleste in ea ceapa tocata marunt,
Ciolanul se curata, se ia carnea de pe os si se taie cubulete. Carnea afumata se taie fasii. Untura se topeste, se caleste in ea ceapa tocata marunt, apoi se adauga carnea de pe ciolan, apoi carnea afumata. Amestecand continuu, se adauga boiaua, piperul macinat, dafinul si pasta de ardei. Se adauga atata apa, incat sa acopere din belsug. Cand carnea s-a inmuiat pe jumatate, se adauga fasolea inmuiata cu o seara inainte si strecurata. Cand coaja boabelor de fasole incepe sa crape, se adauga varza taiata fasii si se fac galuste marunte. Inainte de servire se face o ingrosala din smantana, faina si lapte si se toarna peste supa. Deoarece carnea afumata este sarata, doar la servire se mai adauga sare, daca este necesar.
Alte mancaruri retete recomandate
Ciulama cu ciuperci
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii