Pentru aceasta reteta aveti nevoie de fasole boabe, costita de porc, ceapa, ardei, morcov, ulei, pasta de rosii si condimente.
Se fierbe fasolea, inmuiata in prealabil, in mai multe ape. Se adauga in ultima apa crenguta de cimbru si se lasa sa fiarba pe jumatate. Separat se caleste ceapa tocata marunt, morcovul si ardeiul taiat cubulete. Se adauga costita de porc, putina apa calda si se fierb impreuna. Se toarna apoi totul peste fasole, se adauga pasta de rosii, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la clocotit cateva minute.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Iahnie de fasole
Mancare de mazare
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii