Carnea de fazan se va pune intr-o baita de iaurt cu cel putin o zi inainte de a-l gati. A doua zi, foile de vita se oparesc. Pieptul de fazan se felia
Carnea de fazan se va pune intr-o baita de iaurt cu cel putin o zi inainte de a-l gati. A doua zi, foile de vita se oparesc. Pieptul de fazan se feliaza, apoi se freaca fiecare felie cu sare, piper, cimbrisor si usturoiul zdrobit. Fiecare felie de carne se ruleaza in 2 foi de vita. Sunt in total 6 felii. Se pun rulourile obtinute intr-o cratita in care am topit unt. Se stropesc cu vin si in cuptor preincalzit, 30 minute se frig. Intre timp, varza se taie foarte subtire si in putin ulei amestecat cu vin o calim. Se sareaza si se pipereaza.
Se aranjeaza varza pe un platou, se stropeste cu jiul din tava in care am fript rulourile de fazan, se aseaza peste rulourile, taiate in doua, oblic.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii