Fazan la frigare

Fazanul se curata, se fgoleste de intestine, apoi se parleste si se spala. Se condimenteaza cu sare si piper si se infasoara in slanina. Se pune apoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 fazan
  • sare
  • piper
  • 30 gr slanina

Mod de preparare

Fazanul se curata, se fgoleste de intestine, apoi se parleste si se spala. Se condimenteaza cu sare si piper si se infasoara in slanina. Se pune apoi pe frigare, la foc mare si se lasa 40-45 de minute la prajit.


Se scoate slanina, dupa ce s-a gatit si se serveste cu diferite legume si salate de sezon.

Alte retete:

Rulada de porc Curcan umplut Vinete impanate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc