Se calesc ceapa si usturoiul in putin ulei incins. Se adauga apoi carnea taiata in cubulete, se presara cu boia si putina sare. Se adauga rosiile din
Se calesc ceapa si usturoiul in putin ulei incins. Se adauga apoi carnea taiata in cubulete, se presara cu boia si putina sare. Se adauga rosiile din conserva, impreuna cu sucul de rosii, apa si se lasa totul sa fiarba inabusit. Cand carnea a fiert bine, se freaca faina cu 2 linguri de smantana si se adauga totul in mancare, ca sa se ingroase sosul. Se potriveste de sare si pipet. Pentru fenjke, se amesteca faina cu grisul, pesmetul, oual, uleiul si sarea. Se taie marunt patrunjelul si se adauga in amestec.
Se serveste cu tocanita de vita. Alte retete:
Mancare de mazare Friptura de vita la cuptor Ardei umpluti
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn fel de mâncare principal, creat ad-hoc, după o revizie prin frigider și cămară! Cu un pic de...
Ceapa umpluta cu carne de pui, bacon si branzeturiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii